Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 Въпроси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега, много се напъваш напоследък и се опитваш да кажеш нещо, ма не ти се получава за жалост.

Човека пита, аз съм си дал личното мнение. Какво тролене те гони?
    По-скоро ти тролиш с постоянните си безсмислени и заядливи постове.
    156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от Vasil1407 Покажи съобщение
      ....и за правене са 4 врати,предна броня,заден десен калник.
      Приятелчето ми каза,че двигателя работел нормално до тук добре.Викнах тенекиджия той ми обяви 1300 лева да купи две нови врати и да оправи другите поразии и да пребоядиса цялата кола.
      Убеди ме тогава, че цялостно боядисване на колата, покупка на две нови врати с демонтажа и монтажа, изчукване, китосване и напасване за тези пари ще се направи качествено с качествени материали и в камера!

Бях във филма преди два месеца и разпитвах за цялостно боядисване, като на две три места ми обявиха цени около 1,5к и то без материалите!

Така, че нека автора сам си решава, аз си казах мнението!
      Last edited by tonov; d.m.y г., 09:29.
      Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Как да го кажа...Ако съм викнал някой,значи за мен този човек разбира.За да каже "ще я направя",значи наистина ще я направи и ще влезе в тези пари.Боядисването най-малко ме притеснява. За да я капарирам демек съм се навил на 80% да я взема исках да видя мнението ви,защото не съм карал Алфа до сега,но бях много впечатлен когато се качих в тази.

Не очаквах като едно комюнити да се карате за глупости и да се биете из нета.

Comment

Първоначално публикувано от Vasil1407 Покажи съобщение
          Не очаквах като едно комюнити да се карате за глупости и да се биете из нета.
          Нищо не си видял, помотай се един-два месеца тук и ще разбереш

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
            Нищо не си видял, помотай се един-два месеца тук и ще разбереш
            Точно така. И все пак се радвам,че " зрънцата " ,които са склонни към конфронтации намаляват ...
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

извинявам се но искам да попитам каде се намира номера на двигателя на алфа147 jtd,че преди дая закарам в кат трябва да баде почистен
              alfa romeo 156 1.9 jtd 105 kc
              alfa romeo 147 1.9 jtd 116 kc

Comment

Working...
              X